Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται. Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση από την 4η αγωνιστική»

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 2-2 με την Αμπερντίν και την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Το δικό του σχόλιο μετά την ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ καλή προσπάθεια, πολύ καλή εμφάνιση. Μαγική εικόνα, από αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο, το 2-2. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε 20 τελικές και οι αντίπαλοι είχαν μία επίθεση και έβαλαν ένα γκολ και το άλλο ήρθε από εκτέλεση φάουλ, που λανθασμένα δόθηκε. Χθες μπορούσε να τους πατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν έχασε πολλά, ίσως και τίποτα να μην έχασε ο ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ ξέρει ακριβώς τι θέλει και είναι μεγάλη επιτυχία πως από την 4η αγωνιστική των ομίλων εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Conference League. Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλη υπόθεση να πας απευθείας στους ''16'' της διοργάνωσης, αφού σώζεις και διαχειρίζεσαι διαφορετικά πολλά πράγματα. Πολύ ψύχραιμη αντιμετώπιση, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, υπομονή, πολλές στημένες μπάλες και εξαιρετικά εκτελεσμένες από τον Ντεσπόντοφ», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται και χθες η εμφάνιση απέναντι σε πολύ κλειστή άμυνα, είναι πολύ ικανοποιητική. Δεν έχασε κάτι φοβερό με το 2-2, με τους Σκωτσέζους που έχουν παράξενη στάση, και χθες έκαναν την καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά. Ο ΠΑΟΚ έχει απαντήσει και υπογράμμισε πως η συμπεριφορά τους ήταν προκλητική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x